Kom ons team versterken!

Wie zijn wij?

Wij zijn een goed georganiseerde huisartsenpraktijk bestaande uit huisartsen, verpleegkundig specialisten, praktijkondersteuners, doktersassistenten en ondersteuning:  jong, oud startend ervaren en met verschillende expertises.  Wij bieden met elkaar huisartsenzorg aan circa 11.000 inwoners in Heemskerk en Beverwijk.

Onze collegiale sfeer is informeel en ondersteunend.  Van alle rompslomp van een praktijkorganisatie word je ontzorgd.

We hebben een dagstart, lunchmogelijkheden en een weekafsluiting. Een personeelsvereniging is in oprichting

Jouw pad, tal van mogelijkheden

We bieden jou in jouw vak veel ruimte voor verdere persoonlijke ontwikkeling  passend bij jouw passie, interesses en behoeftes. Op onze locaties zijn ook andere zorgdisciplines aanwezig die graag vakinhoudelijk en multidisciplinair met je samenwerken. Wij verkennen graag met jou innovatieve nieuwe paden. Uiteraard zijn jouw werkuren en werkdagen bespreekbaar.  

Moderne sfeervolle goed georganiseerde locaties met goede bereikbaarheid

Wij  werken op diverse locaties in sfeervol en modern ingerichte spreekkamers. Bricks is ons gebruiksvriendelijke HIS en waar mogelijk gebruiken we digitale tools in de communicatie met patiënten. Onze locaties zijn gunstig gelegen  en op korte reisafstand van Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Zaanstad.  Er is genoeg gratis parkeerruimte in de buurt.

Jouw pad verder verkennen?

Maak kennis met ons of loop gewoon een dag mee, verken jouw mogelijkheden! Je kunt contact opnemen met rbeunder@huisartsenbroekpolder.nl

Meer nieuws