Aanvragen reizigersadvisering

Bij huisartsenpraktijk Broekpolder kunt u terecht met vragen over buitenlandse reizen en eventueel benodigde vaccinaties. Omdat de praktijk geregistreerd is, wordt het advies (deels) vergoed door de zorgverzekeraar. Deskundig advies is extra van belang als u zwanger bent, als u gezondheidsproblemen heeft, als u langer dan 3 maanden wilt gaan reizen of als u op reis bijzondere risico’s loopt door activiteiten of beroep.

Voor gericht advies kunt u het reizigersadvies intake-formulier invullen en versturen. Wij nemen dan contact met u op. Naar aanleiding van dit contact maken wij een afspraak op het spreekuur voor persoonlijk reisadvies en de vaccinaties. U dient voorafgaand aan de afspraak op het spreekuur bij de apotheek de vaccins op te halen en te betalen. Vaccinaties worden bijgeschreven in uw gele vaccinatieboekje. Indien u deze nog niet heeft wordt deze voor u gemaakt. U ontvangt een factuur voor het consult. Deze kunt u na betaling doorsturen naar uw verzekering.

Neem direct na het boeken van uw reis contact met ons op en voorkom zo dat u onbeschermd op reis gaat. Ga je stage lopen of werken in het buitenland of gewoon langere tijd een reis maken? Kom dan minimaal 6 maanden voor vertrek bij ons langs op het spreekuur van dr. Beunder.