Afspraak maken en contact met de praktijk

Tussen 8 uur en 10 uur kunt u rechtstreeks met de assistente bellen. Dit is vooral aanbevolen als u een afspraak op dezelfde dag nodig heeft. Vanaf 10 uur werken wij met terugbelverzoeken. Een terugbelverzoek kunt u plannen door de praktijk te bellen en in het keuzemenu voor een terugbelverzoek te kiezen (keuze 2). Wij bellen u dan terug in het door u gekozen tijdvak. Indien wij u met een terugbelverzoek niet kunnen bereiken, proberen wij het in hetzelfde tijdvak in ieder geval nog een tweede keer. (u hoeft dus niet meteen opnieuw een terugbelverzoek in te dienen!)

Let op: buitenlandse telefoonnummers kunnen we niet terugbellen

Tijdens openingstijden kunt u ons voor SPOED altijd bereiken met keuze 1

Ook kunt u via het patientenportaal zelf een afspraak plannen. Voor kleine concrete klachten kunt u zonder afspraak terecht op ons inloopspreekuur op locatie Broekpolder

Patiëntenportaal

U kunt bij ons veel gezondheidszaken online regelen via het patiëntenportaal. Na aanmelden kunt u in uw patiëntenportaal onderzoeksuitslagen bekijken, vragen stellen aan uw huisarts middels een e-consult (consult via email), uw afspraak online inplannen, uw herhaalmedicatie bestellen en uw medisch dossier raadplegen.

Voor het aanmelden op het patiëntenportaal kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk. Het portaal is alleen toegankelijk voor patiënten van 16 jaar en ouder. 

Herhaalmedicatie

Uw herhaalmedicatie kunt u telefonisch (optie 3)of via het patientenportaal aanvragen. Doe dit op tijd vanwege de benodigede verwerkingstijd van de apotheek.

Huisartsenpost Beverwijk voor avond, nacht, weekend en officiële feestdagen

Voor zaken die spoedeisend zijn en niet tot een volgende werkdag kunnen wachten,  kunt u terecht op de huisartsenpost:

Op werkdagen:                 17.00 – 08.00 uur

Weekend:                           vrijdag 17.00 – maandag 08.00 uur

Officiële feestdagen:      24-uur per dag.

Inloopspreekuur op locatie Broekpolder

Dit spreekuur is bedoeld voor eenvoudige, korte vragen of klachten die in ongeveer 5 minuten behandeld kunnen worden. Per consult kunt u één vraag of klacht bespreken. Voor het inloopspreekuur kunt u zich elke werkdag zonder afspraak aanmelden op locatie Broekpolder tussen 8.00 en 8.15 uur. Per ochtend kunnen maximaal 15 patiënten geholpen worden. U wordt op volgorde van binnenkomst geholpen. U kunt NIET terecht op het inloopspreekuur met klachten als: buikpijn, hoofdpijn, duizeligheid, vermoeidheid, of psychische klachten. Maakt u voor deze klachten een afspraak.

Onze tarieven

Huisartsenzorg wordt volledig vergoed en komt ook niet voor rekening van uw eigen risico. Indien u verwezen wordt voor bloedonderzoek, beeldvorming of verder onderzoek, dan komt dit wel voor rekening van uw eigen risico.

Vraagt u zich af of overige zorg die u krijgt wel vergoed wordt? Informeer bij uw verzekeringsmaatschappij of kijk op de site van Patientenfederatie Nederland.

Onze tarieven voor passanten

Voor patiënten die niet bij ons in de praktijk staan ingeschreven, gelden passant tarieven

  • Kort consult: €33,84
  • Langer consult:€67,68


Let op:
geen pinbetaling mogelijk

Gemiste afspraken

Annuleren van afspraken 

U kunt geplande afspraken uiterlijk 24 uur van te voren telefonisch of per email annuleren : assistente@huisartsenpraktijkbroekpolder.nl

Gemiste afspraken

Indien u niet komt op een geplande afspraak, worden de consultkosten inclusief administratiekosten bij u in rekening gebracht. Deze kosten zijn: € 35,-. Een gemiste afspraak bij de praktijkondersteuner GGZ kost € 55,-

Bloedprikken

Het bloedprikken gaat op afspraak en wordt uitgevoerd door het Rode Kruis Ziekenhuis. U kunt een afspraak maken op:https://rkz.prikafspraak.nl en u kunt terecht op diverse locaties in Heemskerk/Beverwijk.

Er is ook een priklocatie op de Broekpolder (in de apotheek) en op de  locatie Plantage. De priklocatie Prinsenhof is tijdelijk gesloten.