Gezondheidscentrum Broekpolder Huisartsen

Huisartsenpraktijk Broekpolder

Toon contactgegevens
Verberg contactgegevens
Tijdens kantooruren

Tijdens kantooruren

ma. t/m vr. 08.00 - 17.00 uur
0251 - 257 257

Na kantooruren en in het weekend

Na kantooruren en in het weekend

Huisartsenpost Beverwijk
0251 - 265 265

Spoed: 0251 - 257 257

Spoed: 0251 - 257 257

Keuze 1

In levensbedreigende situaties
belt u 112

Locatie Wijkcentrum Citadel / Broekpolder
(Maandag t/m vrijdag)
Steenhouwerskwartier 29a
1967 KD Heemskerk

Locatie Wijkcentrum Prinsenhof
(Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag)
Beatrixlaan 4
1947 HS Beverwijk

Telefoon: 0251 - 257 257
Fax: 0251 - 257 255
E-mail: info@huisartsenbroekpolder.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00 uur

Spreekuur:

Maandag t/m vrijdag volgens afspraak
Inloopspreekuur (Broekpolder):
Maandag t/m vrijdag 08.00 - 08.30 uur aanmelden

Afspraak maken:

bel 0251 - 257 257 of via onze website.

Inloggen:

U bevindt zich op: Hoe werken wij?

Hoe werken wij?

Huisartsenpraktijk Broekpolder heeft twee locaties: gezondheidscentrum Broekpolder (Citadel) in Heemskerk en wijkcentrum Prinsenhof in Beverwijk. U kunt ons telefonisch bereiken via 0251 - 257 257.
Locatie Broekpolder is dagelijks geopend van 8.00 tot 17.00 uur, spreekuur op alle werkdagen.
Locatie Prinsenhof is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag met spreekuur op maandagmiddag en donderdagochtend. 

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de praktijkassistentes 0251 - 257 257 (keuze 3) maar u kunt ook online via het patiënten portaal een afspraak plannen. Voor kleine concrete klachten kunt u zonder afspraak terecht op ons inloopspreekuur. Aanmelden hiervoor kan elke werkdag tussen 8.00 en 8.30 uur. Voor meer uitleg over het inloopspreekuur, zie onderstaand. Buiten kantoortijden kunt u ook bij ons, op bepaalde tijden, terecht (om 7.30 uur en van 17.30 tot 19.00 uur).
In de avond, nacht en in het weekend kunt u terecht bij de huisartsenpost Beverwijk, telefoonnummer 0251 - 265 265. In geval van een levensbedreigende situatie belt u 112.

Inloopspreekuur
Wij hopen met het inloopspreekuur onze patiënten sneller te helpen met kleine klachten. Voor het inloopspreekuur kunt u zich elke werkdag zonder afspraak aanmelden tussen 8.00 en 8.30 uur. Per ochtend kunnen maximaal 15 patiënten geholpen worden. U wordt op volgorde van binnenkomst geholpen, bij drukte kan er een wachttijd zijn.
Dit spreekuur is bedoeld voor eenvoudige, korte vragen of klachten die in ongeveer 5 minuten besproken en bekeken kunnen worden. Per consult kunt u  één vraag of klacht bespreken. Wij verzoeken u hiermee rekening te houden. U kunt NIET terecht op het inloopspreekuur met klachten als: buikpijn, hoofdpijn, duizeligheid, vermoeidheid, of psychische klachten. 

Nieuwe inschrijvingen
Op beide locaties hebben wij nog plaats voor nieuwe patiënten. U kunt zich aanmelden door de inschrijfformulieren in te vullen en voorzien van handtekening in te leveren (per post of afgeven aan de balie). U moet zelf uw huidige huisarts laten weten dat u zich wilt uitschrijven. Daarmee geeft u ook toestemming om uw medische gegevens (plus die van eventuele gezinsleden) aan onze praktijk over te dragen. Bij het inleveren van het inschrijfformulier vragen wij u om een kopie legitimatiebewijs (paspoort of rijbewijs) van alle gezinsleden.

Verder vragen wij uw toestemming voor aanmelding bij het Landelijk Schakelpunt. Hier worden op veilige en betrouwbare wijze gegevens uitgewisseld tussen uw zorgverleners. U kunt hierbij denken aan uw huisarts, apotheek en fysiotherapeut. Op www.ikgeeftoestemming.nl kunt u online en veilig toestemming geven. Klik hier om online toestemming te geven, of haal een toestemmingsformulier bij onze balie.

De benodigde formulieren kunt u hier downloaden of telefonisch opvragen bij de praktijkassistentes via 0251 – 257 257 keuze 3.

Routebeschrijving
Gezondheidscentrum Broekpolder bevindt zich in de wijk Broekpolder en is gevestigd in het wijkcentrum Citadel op het Gildeplein / Steenhouwerskwartier tegenover de supermarkt Vomar. De huisartsenpraktijk bevindt zich op de eerste etage.
Wijkcentrum Prinsenhof is gevestigd op Beatrixlaan 4-6 in Beverwijk. Het centrum is gelegen nabij het Marlo-terrein, tussen de Aagtendijk en de Hendrik Mandenweg.

Uitgebreid zorgaanbod
Onze zorg gaat verder dan reguliere huisartsenzorg! Denk hierbij aan Wandelen met de huisarts, speciale preventie spreekuren op gebied van hart- en vaatziekten, diabetes en longziekten maar ook begeleiding bij stoppen met roken en advies voor een gezonde leefstijl.


Huisartsenpraktijk Broekpolder werkt nauw samen met specialisten in het ziekenhuis. Wij hebben speciale spreekuren waarbij de huisarts samen met bijvoorbeeld de gynaecoloog, orthopeed of de kinderarts een afspraak met u heeft in onze praktijk. Mannen kunnen tegenwoordig ook bij ons terecht voor sterilisatie. Vraag naar de mogelijkheden bij uw huisarts of praktijkassistente. Daarnaast bieden wij ook ouderenzorg en reizigersadvisering.