Contact met de praktijk

Tussen 8 uur en 10 uur kunt u rechtstreeks met de assistente bellen. Dit is vooral aanbevolen als u een afspraak op dezelfde dag nodig heeft, Vanaf 10 uur werken wij met terugbelverzoeken. 
Hierdoor is de assistente beter bereikbaar en hoeft u niet te blijven wachten aan de telefoon.

Wij bellen u dan terug in het door u gekozen tijdvak. Indien wij u met een terugbelverzoek niet kunnen bereiken, proberen wij het in hetzelfde tijdvak in ieder geval nog een tweede keer. 

Op woensdag middag is de assistente niet aanwezig en kunt u uitsluitend voor spoedgevallen contact opnemen met locatie Citadel

Let op: buitenlandse telefoonnummers kunnen we niet terugbellen

Broekpolder Citadel

Huisartsen Broekpolder locatie Citadel neemt waar voor de Plantage wanneer deze gesloten is op werkdagen.

Het kan dan ook zo zijn dat u bij afwezigheid van de assistente een collega van de andere locatie aan de lijn krijgt.

Patiëntenportaal

U kunt bij ons veel gezondheidszaken online regelen via het patiëntenportaal. Na aanmelden kunt u in uw patiëntenportaal onderzoeksuitslagen bekijken, vragen stellen aan uw huisarts middels een e-consult (consult via email), uw afspraak online inplannen, uw herhaalmedicatie bestellen en uw medisch dossier raadplegen.

Voor het aanmelden op het patiëntenportaal kunt u dit tijdens uw bezoek aangeven op de praktijk. Het portaal is alleen toegankelijk voor patiënten van 16 jaar en ouder.

Herhaalmedicatie

Uw herhaalmedicatie kunt u telefonisch (optie 3)of via het patientenportaal aanvragen. Doe dit op tijd vanwege de benodigede verwerkingstijd van de apotheek.

Huisartsenpost Beverwijk voor avond, nacht, weekend en officiële feestdagen

Voor zaken die spoedeisend zijn en niet tot een volgende werkdag kunnen wachten,  kunt u terecht op de huisartsenpost:

Op werkdagen:                 17.00 – 08.00 uur

Weekend:                           vrijdag 17.00 – maandag 08.00 uur

Officiële feestdagen:      24-uur per dag.

Bloedprikken

Het bloedprikken gaat op afspraak en wordt uitgevoerd door het Rode Kruis Ziekenhuis. U kunt een afspraak maken op:https://rkz.prikafspraak.nl en u kunt terecht op diverse locaties in Heemskerk/Beverwijk.

Er is ook een priklocatie op de Broekpolder (in de apotheek) en op de  locatie Plantage. De priklocatie Prinsenhof is tijdelijk gesloten.

Gemiste afspraken

Annuleren van afspraken 

U kunt geplande afspraken uiterlijk 24 uur van te voren telefonisch of per email annuleren : assistente@huisartsenpraktijkbroekpolder.nl

Gemiste afspraken

Indien u niet komt op een geplande afspraak, worden de consultkosten inclusief administratiekosten bij u in rekening gebracht. Deze kosten zijn: € 35,-. Een gemiste afspraak bij de praktijkondersteuner GGZ kost € 55,-