Vacature doktersassistente

Huisartsenpraktijk Broekpolder is op zoek naar een: 

Doktersassistente (24-32 uur)

Werkzaamheden

Je werkt zelfstandig en bent het eerste contact voor onze patiënten. Je beantwoordt de telefoon,  doet het assistente spreekuur en andere ondersteunende taken. Een veelzijdige baan met veel patiëntcontact. Je doet het niet alleen, maar samen met collega’s. 

Wie zijn wij?

Onze huisartsenpraktijk biedt zorg aan circa 11.000 inwoners in Heemskerk en Beverwijk. We werken met een vast team bestaande uit huisartsen, verpleegkundig specialisten, praktijkondersteuners, doktersassistentes, medisch secretaresses en een praktijkmanager: jong, oud, startend, ervaren en met verschillende expertises. Wij werken in een moderne setting en zijn gevestigd op meerdere locaties.

3 tot 4 dagen werken
Wij hebben ruimte voor 3 tot 4 dagen in de week. Jouw werkdagen zijn bespreekbaar. Ook minder of meer werken is bespreekbaar.

Persoonlijke ontwikkeling

Wij bieden jou veel  ruimte voor persoonlijke ontwikkeling passend bij jouw interesses en behoeftes. Wij ondersteunen je in het kader van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit.

Werksfeer

De onderlinge sfeer in ons team is prettig, informeel, laagdrempelig en ondersteunend. Iedere dag hebben we een gezamenlijke dagstart, lunchmogelijkheden en op vrijdag een weekafsluiting (vrijmibo).

Goede bereikbaarheid 

Onze locaties zijn gunstig gelegen voor het openbaar vervoer en op korte reisafstand van Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Zaanstad. Er is genoeg gratis parkeerruimte in de omgeving van onze locaties.

Contact
Maak kennis met ons en/of loop gewoon een dag met ons mee. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kelly Veldhuis (kveldhuis@huisartsenbroekpolder.nl). Wij zien jouw reactie en evt. sollicitatie graag tegemoet.

Meer nieuws