Kom jij als HIDHA ons team versterken op onze locatie Plantage?

Wie zijn wij?

Wij zijn een goed georganiseerde huisartsenpraktijk met verschillende expertises. Wij bieden met elkaar huisartsenzorg op 3 locaties in Heemskerk en Beverwijk. Op de locatie Plantage (circa 2200 patiënten) zijn wij op zoek naar jou. Op deze locatie zijn naast een huisarts ook een praktijkondersteuner somatiek en een doktersassistente werkzaam. Onze collegiale sfeer is informeel en ondersteunend. Van alle rompslomp van een praktijkorganisatie word je ontzorgd.

 

Tal van mogelijkheden

Je bent werkzaam in een kleine, knusse setting met jouw eigen patiëntpopulatie. Je werkt zelfstandig, maar voor afstemming en overleg zijn jouw collega’s dichtbij. Wij bieden jou veel ruimte en ondersteuning voor verdere persoonlijke ontwikkeling en verbreding, passend bij jouw passie, interesses en behoeftes. Uiteraard zijn jouw werkuren en werkdagen bespreekbaar, maar onze voorkeur gaat uit naar maandag, dinsdag en donderdag.

 

Moderne sfeervolle goed georganiseerde locatie met goede bereikbaarheid

De locatie Plantage biedt een in sfeervolle  en moderne werkomgeving. Bricks is ons gebruiksvriendelijke HIS en waar mogelijk gebruiken we digitale tools in de communicatie met patiënten en andere zorgverleners. De locatie  is gunstig gelegen  en op korte reisafstand van Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Zaanstad.  We zijn een filevrije bestemming met genoeg gratis parkeerruimte in de buurt en hebben een winkelcentrum naast de deur.

Maak kennis met ons of loop gewoon een dag mee, verken jouw mogelijkheden! Je kunt contact opnemen met info@huisartsenbroekpolder.nl

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Meer nieuws