Hidha/waarnemer voor 3 tot 4 dagen per week

Huisartsenpraktijk Broekpolder biedt huisartsenzorg aan circa 11.000 inwoners in Heemskerk en Beverwijk. We werken met een vast team bestaande uit huisartsen, verpleegkundig specialisten, praktijkondersteuners, praktijksassistentes en een praktijkmanager: jong, oud, startend, ervaren en met verschillende expertises. Wij werken in een moderne setting en zijn gevestigd op meerdere locaties.

Wegens uitbreiding/overname op een nieuwe locatie zijn wij op zoek naar een gezellige, enthousiaste en ondernemende Hidha/waarnemer voor 3 tot 4 dagen per week.

Eigen patiëntpopulatie
Op onze nieuwe locatie onder de paraplu van Huisartsenpraktijk Broekpolder, kun je werken in een vast team met een eigen patiëntenpopulatie. Samen met een collega ben je verantwoordelijk voor de patiëntenzorg voor 2.100 patiënten, met ondersteuning van een ervaren DA, POH-S en POH GGZ.

Ontzorgd worden
Voor alle dagelijkse organisatorische rompslomp van een praktijkorganisatie word je ontzorgd. De praktijk maakt gebruik van een gebruiksvriendelijk HIS (TetraHis) en VOIP telefonie. De praktijk beschikt over mooi ingerichte spreekkamers, een patiëntenportaal en digitale tools om met patiënten te communiceren (beeldbellen, e-consulten, webagenda).

Wij bieden jou veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling passend bij jouw interesses en behoeftes.

3 tot 4 dagen werken
Wij hebben ruimte voor 3 tot 4 dagen in de week. Jouw werkdagen zijn bespreekbaar. Ook minder of meer is bespreekbaar.

Werksfeer
Je maakt deel uit van een groter team. De onderlinge sfeer in ons team is prettig, informeel, laagdrempelig en ondersteunend. Iedere dag hebben we een gezamenlijke dagstart, lunchmogelijkheden en op vrijdag een weekafsluiting (vrijmibo).

Op onze locaties zijn ook andere zorgdisciplines aanwezig, die graag vakinhoudelijk en multidisciplinair met je samenwerken. Ook in de regio hebben wij tal van samenwerkingspartners om gezamenlijk te werken aan de gezondheid van onze patiënten.

Goede bereikbaarheid
Onze locaties zijn gunstig gelegen nabij uitvalswegen en op korte reisafstand van Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Zaanstad. Er is genoeg gratis parkeerruimte in de omgeving van onze locaties.

Contact
Maak kennis met ons en/ of loop gewoon een dag met ons mee. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Renate Beunder (rbeunder@huisartsenbroekpolder.nl) Wij zien jouw reactie graag tegemoet!